Tietokonekierrätys.fi eli Teraset Finland Oy on tietokoneiden kierrättämiseen erikoistunut yritys, joka on yrittäjävetoisesti toiminut jo 20 vuotta. Teraset on omistaja- ja työntekijäpohjaltaan puhtaasti kotimainen, ja sen kaikki työt suoritetaan Suomessa. Toimintaa ohjaa vahva pyrkimys varmistaa kaikkien kierrätysprosessiin osallistuvien etu korkealaatuisilla työtavoilla, ketteryydellä ja raudanlujalla luotettavuudella.

– Olemme pienikokoinen ja dynaaminen, alle kymmenen työntekijän yritys. Kierrätystoiminnassa kokomme on valttikortti, sillä pystymme ketterästi muokkaamaan toimintatapojamme ja aikataulujamme aina tarpeen mukaisesti. Toimintamme arvopohja rakentuu korkealaatuisuudelle, luotettavuudelle ja selkeydelle, kertoo Terasetin omistaja ja toimitusjohtaja Seppo Jylhäaho.

Pitkän historiansa aikana yritykselle on karttunut toimialalta valtavasti kokemusta ja tietotaitoa hyvistä ja toimivista käytänteistä. – Sovellamme näitä oppeja suurella tarmolla asiakkaidemme hyväksi, sillä mahdollisimman sulavat ja saumattomat toimintatavat ovat sekä meidän että asiakkaidemme ja ympäristön etu. Parhaan lopputuloksen kannalta kaikkea tekemistä ei voida määritellä vain eurojen kautta.

Kokonaisvaltaisen toiminnan tukena laaja yhteistyöverkosto

Pienestä koostaan huolimatta Teraset on yrityksenä kokonaisvaltainen toimija, jonka tarjoomasta löytyvät kaikki tietokoneiden kierrättämiseen liittyvät palvelut. Yritys hoitaa tietokonekierrätyksen puolella laitteiden kierrätystä, ja käytöstä poistettuja, kierrätykseen varmistettuja laitteita myydään yritys- ja kuluttaja-asiakkaille Teraset.net-verkkokaupassa ja Helsingin kivijalkamyymälässä.

– Kokonaisvaltaisuus on selkeä etumme, sillä tiedämme, mikä on rahanarvoista ja kulloinkin resurssitehokas tapa käsitellä laitteita. Toiminta-alueemme on pääasiassa Uusimaa ja Kanta-Häme, jotta voimme käydä itse kohteissa ja varmistaa tekemisen tason. Kokomme tueksi meillä on myös suuria yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat, että pystymme tarttumaan kaikenkokoisiin kierrätyskeikkoihin koko Suomen alueella, Jylhäaho tähdentää.

Terasetin laaja yhteistyöverkosto on karttunut hiljalleen yritystoiminnan kasvaessa, ja kontakteja hyödynnetään aina asiakkaiden eduksi. Myös osa asiakassuhteista on jatkunut jo vuosikymmeniä, ja kumppanuus pohjaa molemminpuoliselle luottamukselle. Asiakkaille suositellaan aina parasta mahdollista toimintatapaa, mutta myös erilaisia vaihtoehtoja osataan ja halutaan antaa.

Ekologisuus ja tietoturva tärkeitä toimintaa ohjaavia kriteerejä

Terasetilla ekologisuus ja tietoturvan toteutuminen ovat tärkeitä toimintaa ohjaavia kriteerejä, ja ne on vahvasti integroitu kaikkeen tekemiseen ja kierrätettävien tuotteiden elinkaaren loppuun saakka. Ekologisuutta varmistaa osaltaan yrityksen ympäristölupa, joka on perusvaade tietokoneiden purkutyölle. Omissa, vuonna 2021 valmistuneissa korkealuokkaisissa tuotantotiloissa sekä ekologisuus että tietoturva on huomioitu viimeistä piirtoa myöten, ja tiloja myös kehitetään jatkuvasti.

tietokonekierratys-saastaa-luonnonvaroja

Terasetissa käytöstä poistettujen laitteiden uusiokäyttö on aina ensisijainen vaihtoehto, sillä se säästää luonnonvaroja ylivoimaisesti eniten. Vaikka useimmat asiakasyrityksistä ovat valmiita maksamaan erityisesti laadukkaimmasta mahdollisesta tietoturvakäsittelystä, ei Terasetissa vierasteta eurojen liikkumista toiseenkaan suuntaan. Mikäli asiakkailta kierrätettävä laitekanta on selvästi rahanarvoista, maksetaan tuotteista aina käypä hinta.

Tyytyväiset asiakkaat ovat mahdollistaneet yrityksen pitkän historian, ja asiakkaat ovat myös tae tulevaisuudesta. – Meillä on rutkasti vakiokumppanuuksia, mutta olemme myös kasvuhakuisia, sillä suuremmat volyymit mahdollistavat vieläkin toimivampia ja tehokkaampia prosesseja. Haluamme kuitenkin toimia harkiten, eikä kasvua koskaan haeta laadun tai asiakkaidemme kustannuksella, Jylhäaho lupaa.

Kierrättämällä rahanarvoisia etuja – tartu kampanjatarjoukseen!

Terasetin avulla vihreiden arvojen valitseminen ja ekologisuuden tukeminen ei ole vaikeaa, vaikkei yrityksen budjetissa olisi tälle korvamerkitty euroakaan. Luonnonvarojen säästämisen lisäksi voit myös tienata Terasetille kierrätykseen annetuilla laitteilla sievoisen summan rahaa.

Alan kehittäjänä ja edelläkävijänä Teraset haluaa madaltaa kynnystä tietokoneiden kierrättämiseen. Kampanjatarjouksena Teraset tarjoaa uusille ja vanhoille yritysasiakkailleen 4.4.2022 alkaen ilmaiset kierrätyskeikat. Haluaisitko kuulla lisää?

Ole yhteydessä myyntiimme 020 155 1199 tai sähköpostitse kierratys@teraset.net