Hallilla on pari kuukautta keskitetty pieniin, mutta hitaisiin asioihin – ainakin kalenterista katsoen. Ulkopuoli on saanut miltei koko loppusilauksensa, räystäiden aluslaudoituksia paukutellaan kiinni vielä tulevilla viikoilla. Päädyissä aluslaudat saatiin tehtyä, samoin sähkötyöt ja portaat. Aluslautojen suhteen kesti tovin seurata, josko puutavaran hinta hieman järkiintyisi, mutta päädyimme tekemään nykyhinnoilla kohteen loppuun. On siinä oma hommansa viritellä telineet taas myöhemmin uusiksi, eikä hintojen osalta oikein tiedä milloin alaspäin tullaan. Tässä näkyy sama kuin tietokoneissa, ylös kivutaan huomattavasti nopeammin kuin palataan alas.

Ilmalämpöpumppu ilmestyi myös viimein kohteeseen. Sen asennus viivästyi kesäkuulta valmistajan toimitusvaikeuksien vuoksi, mutta nyt asia on kunnossa. Mitsubishi LN50 hoitaa ensimmäisen hallin lämmitystä. Keskihallin alue jätetään näillä näkymin toistaiseksi kylmäksi, vaikka siellä täysi valmius lämmitykseen jo onkin. Hallin toisessa päässä on vaihdettu valaistus ja saatu sähkötyöt valmiiksi.

Pihan puolella on myös tehty tasoittelua, kaivettu poistoputket sadevesille ja siloiteltu uusien luiskien ympäristöt. Ikkunat sai loput pellitykset ympärilleen. Ovien suhteen sen sijaan odotamme yhä toukokuusta asti rästissä olleita takuukorjauksia, tässä kohtaa tekisi mieli sanoa suomalaisesta työstä sana jos toinenkin. Tyydytään nyt vielä toteamaan, että kiirettä tuntuu Doorwaylla olevan, kun neljä kuukautta ei perin huolimattoman asennustyön korjaamiseen riitä.

Seuraavina listalla odottaa sähköjen loppumittaus, liiketunnistinvalojen säätö (nyt yksi niistä palaa ihan oman makunsa mukaan) ja sisäverkon rakennustyöt. Ajoluiskan lämmitys pitää myös asentaa loppuun. Kalustekuvaankin on sentään viimein palattu sitten maaliskuun, sisätilojen tarkistusmittaus sujui hyvin eli suunnitelma kalustuksen osalta voidaan toteuttaa sellaisenaan.