Kerroimme taannoin Läyliäisissä tuotanto- ja kierrätyshalleillamme alkaneesta remontista. Työt ovat edenneet hyvää vauhtia. Vanhan konesuojan vähän turhan reilua K1200-jakoa on tilkitty puolittamalla jako seinällä, ulkopuolelle lisätään tuulensuojalevyt ja sisäpuolelle uusi apurunko, että seinän paksuus riittää kunnon eristemäärään. Puutavaraa halliin kuluu kolmisen kilometriä, joten jämäköityminen on miltei käsinkosketeltavaa.

Sisäkattoon ja -seiniin pintamateriaaliksi on valittu OSB-suurlastulevy, jotta rakenne pysyy mahdollisimman hengittävänä. Katon osalta OSB saa valkoisen värin pintaansa, seinät jätetään raakapinnalle.

Hallin seinustalla päästään pian myös valuhommiin, kun uusvanhojen oviaukkojen kohdalle valetaan betoniluiskat. Oviratkaisuissa on hieman raavittu päätä, että hallin sisäkorkeus tulee riittämään myös kuorma-autollemme. Sen takia viimeinen ovi tehdään taitto-ovena ja muut nosto-ovina. Ovitoimittajina luotamme kotimaisiin yrityksiin Doorway ja FinDoor. Molempien toimittajien ovet on valmistettu Suomessa.

Seuraavaksi on eristyksen vuoro, josta kerromme ensi viikolla lisää. Pientä aavistusta voikin saada jo kuvasta. Aurinkoista helatorstaita!