Ilmaiset kierrätyskeikat yrityksille

Ilmaiset kierrätyskeikat yrityksille kampanjaluonteisesti 4.4.2022 alkaen

Alan edelläkävijänä tarjoamme nyt erittäin kustannustehokasta eli täysin ilmaista tietokoneiden kierrätyspalvelua yrityksille. Palveluun sisältyy koneiden nouto, tietoturvallinen tyhjennys ja fyysinen tarkistus.

Tyhjennystapana ilmaiskeikoilla on joko ohjelmallinen ylikirjoitus tai muistiyksikön murskaus, mikäli tietoja ei voida ohjelmallisesti tyhjentää. Fyysisessä tarkistuksessa kaikki kierrättäjäyritykseen, eli koneet luovuttaneeseen tahoon yhdistettävät tunnisteet poistetaan tai käsitellään tunnistamattomiksi.

Maksullisten keikkojemme kaltaista kattavaa laitekohtaista raportointia ilmaiskeikkoihin ei oletuksena sisälly, mutta mikäli haluatte jokaisen muistiyksikön käsittelystä oman raportin, tarjoamme tämän pieneen lisähintaan. Sensitiivisimmille ympäristöille ja datalle tarjoamme vastaavasti myös muita sertifioituja tyhjennystapoja.

Otamme vastaan kaikenkuntoiset ja -ikäiset pöytäkoneet ja kannettavat tietokoneet. Kyytiimme kelpaavat myös näytöt ja tulostimet, kunhan niiden osuus erästä ei ole enemmistönä. Myös kaapelit ja muut pientarvikkeet sujahtavat autoomme sujuvasti. Isommat yksiköt, kuten järeämmät palvelimet tai monitoimitulostimet, arvioidaan tapauskohtaisesti. Huolehdimme lisäveloituksesta myös sekalaisempien SER-tuotteiden kierrätyksestä.

Tärkeimpänä tavoitteena meille on laitteiden uusiokäyttö. Hyödynnysasteemme on yli 99 %, joten palveluamme käyttämällä tuette suoraan vihreitä arvoja luonnonvaroja säästämällä. Tätä voitte hyödyntää myös vastuullisuusmarkkinoinnissa, sillä tuomme tämän esille myös omalla sivustollamme lisäämällä yrityksenne logon referenssilistaamme Tietokonekierrätys.fi-sivuilla.

Toimimme pääasiassa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mutta tapauskohtaisesti käymme myös kauempana. Asiakaslupauksenamme on laadukas, selkeä ja suomalainen palvelu. Olemme huolellisia, vastuullisia ja ripeitä.

Kuinka voisimme auttaa yritystäsi?

Selvitetään asia yhdessä. Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot kierrätettävistä laitteista sekä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.  Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

  • Kierrätettävät laitteet

  • Yrityksen tiedot