Useat Terasetin asiakassuhteista ovat pitkäikäisiä. Näin on tilanne myös MAFY Oy:n kohdalla, jolle ensimmäiset isot näytöt toimitettiin jo kesällä 2017. Yhteistyö sai värikkään alun Postin pistettyä ensimmäisen näytön kirjaimellisesti pieniksi palasiksi. Asia saatiin onneksi järjestelyä kuntoon, ja ensimmäisille tietokonekaupoillekin päästiin heti saman syyskauden alussa. Tuosta ajankohdasta lähtien kaupankäynti onkin ollut jatkuvaa.

Kannettavissa tietokoneissa MAFY on aina luottanut Lenovo ThinkPad T- ja W-sarjojen laatuun. Alkuvaiheen T440-mallistosta on vuosien kuluessa siirrytty aina uudempiin versioihin. MAFY:ssa osataan arvostaa kunnollisia työpisteitä, joten käytössä on runsaasti telakoita ja isoja, ulkoisia näyttöjä. Etenkin vuonna 2019 uusien toimitilojen myötä muun muassa Dellin U-sarjan 27–34 tuumaisia näyttöjä toimitettiin kymmenittäin.

– Olemme aina panostaneet hankinnoissa laatuun, ja käytetty yritysmalliston laite on jotain tyystin muuta kuin ns. markettikoneet, kertoo MAFY:n operatiivinen johtaja Tuomas Hauvala. – Opetustyössä laiteongelmiin ei ole varaa. Kokemuksemme mukaan laadusta on perusteltua maksaa vaikka hitusen enemmän, koska tuotteen käyttöikä ja -mukavuus paranevat näin merkittävästi. Käytettyjen laitteiden hankintaa on viime vuosina puoltanut myös uusia parempi saatavuus.

– Teraset on miltei ”räjähtävän” alun jälkeen osoittautunut ripeäksi ja laadukkaaksi toimijaksi, jatkaa Hauvala. – Yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa jo vuosien ajan, ja tulee varmasti jatkumaan myös tulevaisuudessa.

MAFY Oy on oppimisteknologia- ja valmennusyritys. Mafynetti on opetusväline, jota arvostetaan laajasti myös omien kurssiensa ulkopuolella. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Lue lisää mafy.fi.